Οδηγίες Πλοήγησης

Οι Τρόποι Πλοήγησης του Οδηγού Σταδιοδρομίας από όλα τα μέσα

Οι τρόποι πλοήγησης είναι τρεις. Ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και οι τρεις μαζί υπάρχουν για να είναι πιο εύχρηστος ο Οδηγός Σταδιοδρομίας.

1ος Τρόπος
Από το MENU στην κορυφή δεξιά. Πρόκειται για MENU ιδανικό για κινητό τηλέφωνο, που, φυσικά, λειτουργεί και στο pc και το laptop.
Ιδανικό για έμπειρους χρήστες που γνωρίζουν που βρίσκεται αυτό που ψάχνουν.

2ος Τρόπος
Από το σύνδεσμο Χάρτης Πλοήγησης του Οδηγού Σταδιοδρομίας (mind map) με links. Εδώ υπάρχουν όλα τα κουμπιά που υπάρχουν και στο MENU, αλλά τα βλέπει κανείς με μια ματιά και έχουν και τα links για να πάτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε.
Ιδανικό αν ψάχνουμε να βρούμε που είναι κάποια πληροφορία.

3ος Τρόπος
Η εικόνα με τίτλο Μηχανή αναζήτησης Σχολών αποτελεί συντόμευση για να πάτε άμεσα στη Μηχανή Αναζήτησης. Στο μέσον της εικόνας υπάρχουν και δύο βελάκια, αλλά και στο κάτω μέρος υπάρχουν τελείες που αποτελούν συντομεύσεις και σας οδηγούν άμεσα η δεύτερη στο Μηχανογραφικό και η τρίτη στα Μεταπτυχιακά.

Στο android κινητό τηλέφωνο μπαίνουμε την πρώτη φορά, βάζοντας τους κωδικούς μας, και επιλέγουμε από το μενού του προγράμματος περιήγησης (chrome) “Προσθήκη στην αρχική οθόνη”. Δημιουργείται μία συντόμευση που μας βάζει στον Οδηγό Σταδιοδρομίας χωρίς να χρειάζεται να γράφουμε κάθε φορά τον κωδικό μας. Ανάλογη η διαδικασία και στο i-phone.

Ο “Οδηγός Σταδιοδρομίας” περιέχει όλα όσα θέλει να μάθει ο μαθητής και ο υποψήφιος για:

·        Το σύστημα Εισαγωγής στις Ανώτατες Σχολές, τις Ομάδες Προσανατολισμού, τα Επιστημονικά Πεδία, τις Σχολές κάθε Επιστημονικού Πεδίου.

·        Τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τα θέματα όλων των ετών, την Εξεταστέα Ύλη, τον τρόπο εξέτασης κάθε μαθήματος, τον τρόπο εξέτασης των υποψηφίων με μαθησιακές δυσκολίες. Τις Επαναληπτικές Εξετάσεις.

·        Τις σχολές και τις βάσεις. Τα προγράμματα Σπουδών όλων των τμημάτων των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, με τα μαθήματα ανά εξάμηνο σπουδών, την περιγραφή των μαθημάτων, τις δυνατότητες εργασίας των πτυχιούχων.

·        Την εισαγωγή στις Στρατιωτικές, τις Αστυνομικές Σχολές, την Πυροσβεστική, το Εμπορικό Ναυτικό, τα ΤΕΦΑΑ, την Εισαγωγή Αθλητών με διακρίσεις σε αγώνες.

·        Τις Σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

·        Τα Μεταπτυχιακά, με τα μαθήματα ανά εξάμηνο, τις κατηγορίες πτυχιούχων που γίνονται δεκτοί.

·        Την ορθή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, τα κριτήρια επιλογής και τα συχνά λάθη που γίνονται στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού.

·        Την επιλογή επαγγέλματος, τα επαγγελματικά δικαιώματα και τις προοπτικές.

Οι κωδικοί εισόδου είναι:

Όνομα χρήστη: …………idiaiteron.gr………..

Κωδικός Πρόσβασης: ………idiaiteron……….

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

Log in

successful login!